Two and a half men

Legat i sängen och sett two and a half men är ungefär allt jag gjort idag. Eller ungefär, det ÄR allt jag gjort idag. Rätt skönt ändå.


Don't you worry child, see heaven's got a plan for you


Nöjd

Även den här kvällen vart förbannat bra. Har skrikit så jag är hes och hoppat så fötterna gör ont. Men oj så kul jag har haft! Sen att jag just nu ligger i en renbäddad säng gör ju inte saker värre. Nöjd skulle man kunna kalla mig. Är så trött att jag knappt vet jag skriver om, så tror att det är dags att sova nu. Godnatt alla, hoppas ni haft en bra lördag!


We heart it


Helg

Bra fredag. Så nu hoppas vi på att morgondagen blir ännu bättre. Om det nu är möjligt. Godnatt vänner och ovänner!


Taggar

Taggar helg som bara fan!!! 1.5 timmar kvar, skönt!


Dröm

Vilken dröm det skulle vara att få äga någon av dessa skönheter. MUMS.


Sliten

Fortfarande sjuk. Sliten som få, men eftersom jag inte pluggade någonting igår så måste jag väl göra det ikväll istället. De suger rätt hårt, men sånt som måste göras antar jag. Återkommer.


Godnatt

Låter några kloka ord avsluta kvällen.


Myser


Sjukling

Egentligen har jag inte tid att vara sjuk. Men ändå ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv. Min hals gör så ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen, hela min kropp är öm. Ingen höjdare det här kan jag lova. Och sen att jag måste plugga uta helvete ikväll gör ju ingenting bättre. Nä, nu ska jag sova bort allt de onda. Om de nu ens är möjligt.


-


Grov

Ligger i soffan och spänner mig. Bara för att jag kan liksom. Måste erkänna att mina biccar är hyfsat farliga ändå. Nåja, nog om mina muskler, kvällen kommer spenderas framför skolböckerna. Åh vad jag älskar att plugga. Ellernå. Nu vet jag inte vad jag mer ska skriva, så återkommer en annan gång.


Mums


Godnatt

Lägger mig i sängen och glor på tv och käkar lite kvällfika innan sömnen hittar hit. Vilket den säkert lär göra när som helst. Måste iallafall säga att den här helgen har varit toppen bra! Godnatt.


Sep. 23, 2012

Att plugga när man är trött är ingen höjdare vill jag lova. Men jag tänker iallafall ge de ett försök, somnar jag så somnar jag. Sånt kan hända även den bästa ;) så nu ska jag plugga sen slänga mig i duschen för jag känner äckligare än jag vet inte vad. Nä, ekosystemen och allt vad det då heter kallar. Återkommer.


Fint

Sitter på lillberget med fina vänner. Tittar ut över Arvidsjaur och inser att det är förbannat fint. Vill nästan fälla en tår. För det är så fint. Allt är fint. Som en klok kvinna en gång sa "livet är fint."


Don't look back in anger


Myser

Myser med bästis och en god pizza. Bra fredag


Resultat

Orienteringen idag resulterade i att par helvets blöta skor, vilket jag tror kommer leda till en kraftig förkylning, men det är ju ett senare problem. Myrmark kan nog vara bland den värsta mark som finns. Hur mycker fortare den än verkar att gå över myren än att gå tillbaka och gå runt sjön, vad ni än gör, välj den längre vägen. Inte värt att gena över myren. Tro mig. Ett litet tips från coachen bara. 
Nåja, nu tänkte jag sova någon timma.
 
Såhär mycket tycker jag om orientering för tillfället. BLÄ.

Orientering

Varför ska de alltid vara kallats dom dagar vi har idrott? Varje fredag är de typ 5 grader, just nu är de 4.1 och vi har orientering på tjogo min. Och jag å Maja kommer springa vilse :P heheheh. Nåja, ska dra på min skoterkläderna nu sen röra på mig. Återkommer!


+


Chillar

Chillar järnet på historian, som vanligt.


Två mössor rikare


Dånar

De regnar så de dånar i rummet när vattendropparna möter altantaket utanför mitt fönster. Helt sjukt hur mycket det kan regna egentligen. För det är ju inte så att de bara kommit några deciliter vatten, det är ju sjuks mängder alltså.
Jag hatar regn. Bara så ni vet. För man blir blöt och kall och framförallt förkyld av det. Fast det kan ju samtidigt vara lite mysigt ibland, som när man ligger i en husvagn, fast hur ofta händer det? Nog för att det låter ungefär som jag ligger i en husvagn, så mycket som de låter. Nu ska jag fortsätta lyssna på regnet och se tv innan jag somnar. På återseende vänner och ovänner.


Helt ok

Måste säga att dagen ha varit helt okej ändå. Började dagen med sovmorgon, till 12.30 och då såg vi någon konsert på medan, som förövrigt sög, sen till skolan och 14.45 var de skolfoto. Vi har med andra ord inte haft några lektioner idag. Skönt!
Nu ska jag se Simpsons och sova lite. Återkommer.


Svart/vit


(utkast) Mot Luleå

Drar mot Luleå och får mitt hår klippt, skönt!

Skrev ett inlägg tidigare idag som tydligen aldrig publicerades. Nåväl, drog iallafall till Luleå och klippte håret och några plagg.

Pannlugg fick de bli den här gången. Nöjd tjej.


-


Grå

Är gråhårig nu förtiden. Coolt, snyggt, fränt. Ja, kalla de va ni vill, tycker de rockar iallafall. Ellernå. Kanske är åldern som börjar göra sitt. Ah, så måste de vara. Annars då? Jo, hunnit träna småbarnen ikväll, och druckit te, ätit mackor och fil med jordgubbar. Bra kväll med andra ord. Men nu ska jag lägga mig i sängen och må gott framför en kanonrulle eller nå bra program.


Mot mörkare tider

Japp, så äre. Sitter med hårfärgen i just nu ihopp om att de ska bli lite mörkare och att utväxten försvinner. Återkommer väl eventuellt med ett resultat, beroende på hur de blir:P


Soffhäng

Ligger i soffan för tillfället och chillar järnet. Ligger och skrattar lite tyst för mig åt Family guy, hehe. Dom är ju bara för kul, den där familjen Griffin. Ska skratta vidare nu sen duscha, sounds good. På återseende.

Osminkad, fräsch brud. Ellernå:P


Regn och skoljoggen

Ligger på kökssoffan just nu och bara chillar. Regnet öser ner idag också, ovanligt. Idag är de även skoljoggen, så hoppas för allt i världen att det slutar regna!!!! Annars då? Jo juste, morsan fyller ju år idag. Grattis världens bästa mamma <3
Nåja, nu måste jag börja packa ner grejerna som ska med till skolan. Återkommer.

Vill ha sommar igen..


9/11

Vila i frid.


Fotboll

Sitter och ser fotboll med mina fina flickor och fryser arslet av mig. Japp, då vet ni!


Basket

Beger mig snart ner på gielas för lite basket. Det går inte med ord att beskriva hur mycket jag saknar det. Tur jag får agera tränare lite då & då iallafall! Till världens sötaste ungar. Gud så kul. För basket är ju trots allt världens bästa sport.


Pic


Gangster

Har tänkt på en sak. Hur gangster känner man sig inte när man gör saker man inte får. Eller ja, typ när man går in på handikapptoaletten utan att man är handikappad. Man cyklade utan cykelhjälm innan man va 15. Cyklar över övergångsställen. Tuff brud. Orkar inte så gangster!

Chillar galet med Rubbe. Life's great!


Regn

Åh så äckligt less jag är de här vädret. Det har ju inte gjort annat än regna sen snön smälte?! Helt sjukt. Finns de ens såhär mycket regn? Sen att måsta cykla i det här vädret gör ju ingenting bättre. Tur att jag inte är gjord av socker iallafall:PPP nä, nu ska jag packa ner böckerna och sen hoppa på räsercyklen och cykla som ett tok, ihopp om att inte bli genomblöt. Det är dagar som denna man sakna galonisarna!


Sep. 11, 2012

Att inte kunna sova då man vet att man måste kan ju vara bland de värsta som finns. Tur jag har sovmorgon så jag får sova till nio. Åh. Är hur trött som helst men kan inte sova. Är jättehungrig också, men orkar inte gå upp och äta någonting. Vilka jävla problem jag har alltså. Ser suddigt för jag är så trött, men kan inte sova. Orka leva ens. Ska fortsätta tomglo på väggen nu, i hopp om att John blund ska hitta till mig också. Eller jag kanske måste rita dig en jävla karta?!?!? Less. Kom nu John, har väntat på dig nog många timmar, mitt tålamod är inte på topp.


Tänk

Har ni någon gång tänkt på hur snabbt allting kan vända? Ett enda ord och allting kan rasa. Man tappar fattingen het. Ilskar tar över alla andra känslor som du har. Du skriker, du gråter. Andra skriker, andra gråter. Ansiktet blir rött av alla tårar och all ilska. Andra är nöjda över att se andra sårade. Ja vissa till och med skryter över det. Men den personen som blir utsatt då? Personen som står tyst i ett hörn och gråter och hör hur andra glädjs över dess tårar. Vad har den att komma med? Vad har den att skryta över? Personligen tycker jag verkligen inte att man ska glädjas över andras sorger. Jag tycker det är jävligt respektlöst. Men det kanske bara är jag som tycker det. Gör man de så tycker jag att man borde tänka en gång till, ge det en extra tankeställare. Är det okej att göra det? Nej, det är det inte. Varken nykter som full. Visa lite sympati, lite hjärta. Än om du kanske tycker att personen som står och gråter över någonting är en mes så behöver du ju kanske inte gå och skryta över att det var du som fick personen att må dåligt. För jag kan själv tycka att det är mänskligt att visa känslor, för det gör alla, förr eller senare. Än om du är en sån som inte vill visa känslor för folk så är det mänskligt, det är okej. För alla gör de, och det spelar ingen roll om det är över ett brutet ben eller ett krossat hjärta. Det är okej. Det som däremot är mindre okej är om personen som brutit benet på dig går runt med hakan i vädret och säger stolt till folk att det var du. Det var du som bröt benet och du tyckte de var kul. Tänk en extra gång innan du öppnar munnen. För än om du inte menar det du säger så kan ord såra. Så tänk för helvete, TÄNK.

Sep. 10, 2012

Pluggar tyska i sinne, äter banan och bloggar, SAMTIDIGT. Ojojoj, vilken talangfull brud. Annars då? Jo är på förbannat dåligt humör, ont i magen som ett as och hur trött som helst. Men annars så. Tror skolan kommer ta död på mig en vacker dag. Orkar inteeee. Ännu ett deprimerande inlägg, vad är det som händer? Ryck upp dig Moa. Äh nu ska jag fortsätta plugga. Men först ska jag berätta att jag ljög för er i första meningen.. Jag gjorde inte alla dom tre sakerna samtidigt.. Jag åt bananen och bloggade, och papperna låg lydigt på bordet och väntade på mig, hehe.. Close enough.

Cool tjej, jamen nanting.


Mot skolan

Jaha, då va de bara att dra sig mot skolan då, åh så kul. Ellernå. Måste ändå hylla vårat schema, sovmorgon 3 dagar, slutar 11.40 varje onsdag och 2 på fredag, ändå helt ok. Kan även meddela att de är ju typ sommarvärme ute, nästan iallafall. 7.4 grader, inte illa. Vädergudarna avancerar ju här uppe i norr. Jaja, nu hinner jag inte skriva mera, måste börja dra mig som sagt. Återkommer väl någon gång under dagen.


Stressad

Börjar känna mig rätt stressad över dessa 50 sidor som ska vara lästa till på torsdag, plus att jag ska hitta 20 ord som jag inte förstår. Då kan jag väl lika gärna skriva av hela boken. För det är ungefär så många ord jag förstår. 0. Blir så less. Less på mig själv för att jag inte läst 10 sidor/dag. För då hade det ju varit lugnt. Men jag tänker inte så långt. Lika bra att jag siktar in mig på att sitta uppe hela onsdagen och bara läsa dom där 50 sidorna. Alltså 50 sidor, hör ni hur många det är?! 50. Jävla. Sidor. Orka. Kanske borde ta tag i de. Ta tag i mitt liv så jag får någonting gjort. Intressant inlägg det här blev, om jag och mina bokprolem. Deal with it, för de lär komma fler för än finns de många sidor kvar att klaga över, hehe.
Nämen gubbar och gummor, nu ska jag läsa några sidor i min älskade bok<3<3 ellernå, sen sova. Kan ju även tillägga att jag har sovmorgon imorgon till 10 över 10. Skönt. Så nu fick ni iallafall en positiv nyhet i detta deprimerande inlägg:P:P


Sep. 09, 2012


Kaos

Ett ord som kan summera kvällen på bästa sätt: koas. K. A. O. S. Men ändå kul, på nått vänster. Nu tänker jag iallafall sova. Kommer mest troligt somna samma sekund som detta inlägg publiceras. Så godnatt gott folk, hoppas ni haft en bra lördag.


Mätt och belåten

Matkoma. Så mätt att jag vill spy. Kräftor, sniglar och broccolipaj stod på bordet när jag kom inglidandes i köket. Men de slutade med att de låg två plättar på min tallrik. Gott det med. Inte för att sniglar är gott men. Huvva. Nu ska jag typ sova middag eller nått, som småbarnen. Småbarnen och jag. Det låter som en plan de. Sen drar jag till Amanda där vi ska göra oss redo för kvällens bravader.


Fest

Intagit ryggläge i sägen återigen. Hyfsat skönt måste jag säga. Ligger och lyssnar på musik och bara njuter av livet. Laddar upp inför fest gör jag också. Tror att kvällen kommer äga. Får ju även träffa min saknade vän Frida, som i sommar bestämde sig för att flytta till Umeå. Inte okej. Menmen, det var väl ungefär det jag hade att berätta. For now iallafall, nu ska jag fortsätta lyssna på musik och bara njuta, kanske även sova någon timma eller så, det lät bra. Återkommer.


Svampbob fyrkant

Myser som bara tusan. Trotts att jag är ensam, det är iskallt på mitt rum och jag är så trött som en levande varelse någonsin kommer kunna vara, så är jag på bra humör. För jag ligger och ser världens bästa program, Svampbob fyrkant. Så. Jävla. Bra. Njuter av varje sekund. Finns ju ingen sötare svamp. Eller sjöstjärna för den delen heller, eller bläckfisk, eller krabba. Ja, ni fattar nog.
Ni ser ju bara själva! Ska låta dessa bilder avsluta dagen bloggande för nu tänker jag snart sova. Eller efter Svampbob hehe. Godnatt iallafall, och på återseende!


We♥it


En helt vanlig fredagskväll

Sitter på golvet i köket med min bästavän. Vi har precis bakat, en kladdkaka, med vitchoklad och dumle. Skumt. Men en helt vanlig fredagskväll med andra ord. Nästan iallafall. Men så går det när det inte finns någonting att göra i detta fina, underbara, älskade Arvidsjaur. Vi kommer nog dö i fetma en vacker dag. Men det blir nog en fin död. Rund å go'. Tror vårt motto här i livet är "man ska inte riskera att bli smal" eller "YOLO" det beror på hur man ser det. Men nu ska vi tydligen pressa lite Nutella också, life's great måste jag säga. Återkommer.


Love u


Fredagsmys

Ligger i soffan och chillar galet i soffan, filten lidad runt mig och med lite godis och snyggingarna på tvn som sällskap. Fredagsmys skulle man väl kunna kalla det. Ikväll är det häng med Amanda som gäller. Kul! Men mer hade jag inte på hjärtat för tillfället, ska fortsätta dregla över grabbarna i The Vampire Diaries nu. 
 
Over and out.
 

4.4

I skrivande stund är de 4.4 grader ute. 4.4 jävla grader celsius. Och vi har idrott på ca 30 min. Ute. I kylan. När jag vaknade var det lite frost på marken, förstår ni då hur kallt det är? Minusgrader. Åhherre. Fast det innadär att det snart är vinter, så då kan man köra skoter, det är ju positivt. Men nu ska jag lyssna vidare på partylistan och tagga inför helgen, och framför allt idrotten. Såg just att de sjunkigt till 3.9 grader, det går bra nu kompis, det går bra nu.. 
 
Over and out.

Meningslöst

Ligger och läser en bok. På engelska. Förstår ungefär 1/10 ord. Meningslöst. Ska dessutom läsa ca 50 sidor till nästa torsdag, kan bli tungt. Varför ens plåga elever pådet här viset? Varför kan vi inte få läsa en svensk bok? Då förstår man väl iallafall lite. Nåja, nu ska sluta klaga och lägga mig i min renbäddade säng och se tv och låta boken vila lite (aktiv läsare ni vet, slår upp boken och inser att jag inte kommer fatta ett skit så slår igen den lika snabbt, that's how I roll!)  Godnatt vänner & ovänner.
Bjuder på en gammal bild eftersom de tydligen inte går att ladda upp nya från telefonen, men ska fixa de så fort som möligt.

Det finns så mycket man vill.

Det finns så mycket man vill. Så mycket man säger att man ska. Så mycket man önskar att man hade, trots att man vet att man aldrig kommer få ha det i sin ägo, att man aldrig kommer få kalla det för ''sitt'' eller den speciella personen för ''sin''. Ändå fortsätter man vilja, man fortsätter säga att man ska, man forsätter önska. 
 
Man önskar att man ska träffa ''Den'' personen, personen som kan få allt att snurra, pulsen att höjas, hjärtat att slå ett extra slag. Den personen som får fjärliarna i magen att röra på sig varje gång era blickar möts. Den där personen som har det dära lilla extra som alla andra saknar. 
 
Men ändå, när man träffat den speceillt personen så lyckas man förstöra allt. Ett litet snesteg och allt är borta. Än fast du vet att allting förstörts inom beloppet av någon minut så kan du inte sluta tänka på den personen. Han/hon finns alltid där, lång inne. Det tar ont att tänka på allting som hänt, förbannat ont. Men vad man än gör så går det inte att släppa. Omöjligt. Allt påminner om denna person, låtar, bilder, texter, meddelanden, allt. Det tar ont och man blir avundsjuk att se denna person tillsammans med någon annan.
 
Men viljan finns fortfarande kvar, man vill vara tillsammans med den där personen igen. Man säger att man ska fixa allting, att allting kommer bli bra och det kommer att bli vi igen. Man önskar att allting skulle kunna vara som det var förut. Även fast man vet, det kommer aldrig kunna bli som det var förut, man vet att ingenting kommer fixas, man vet att det aldrig mer kommer finnas någon ''vi''. 

RSS 2.0