I really fucked it up this time. Didn't I, my dear?


Ingen lust

Har ingen lust att blogga längre. Vet inte vad jag ska skriva om, känns som att allt bara är ointressant. Blä, ingen lust alls, lägger in några bilder från we heart it istället.


Kill your heroes in fight


Morsning

Sitter och väntar på våfflor för tillfället, bra frukost 👌
Idag blir det nog iallafall en lugn dag hemma skulle jag tro. Är fortfarande trött efter gårdagens basket. Nåja, nu är de våfflor som gäller, återkommer!

Bra morgonfriss:PP


.


Gangster

Sitter och gangstrar mig i huva och mössa. Ska ut på en promenad med Nea nu, sen spenderar jag resten av kvällen framför en film eller två, ändå bra lördag.


Fredag!!!


Le

Jag tänker le. Jag kanske inte alltid är lycklig, men jag tänker fortfarande le. Bara för att saker blir så mycket lättare om man gör det. Man ser saker på helt andra sätt om mungiporna peker uppåt iställer för neråt. Det blir även mycket trevligare för alla i din omgivning. Eller okej, jag kommer väl kanske inte kunna le i alla situationer, men i alla som tillåter det. Ska ta varje chans jag får. 
 
''Just remember that the last laugh is on you.''

Snygg frippa!


SBSA11


Sådärja


Sommar

Skrev i förra inlägget att jag trivs som fisken i vattnet nu när vintern påväg, men nu när jag sitter och kollar på bilder på telefonen så inser jag att det skulle nog ändå vart rätt skönt med sommar!


Trivs som fisken i vattnet


-


Njuter

Även ikväll njuter jag av Justins fina låt. I ett badkar. Men tända ljus. Ibland kan söndagar vara jävligt bra.


Det är inte lätt när det är svårt

Ligger i sängen och låter tankarna leka en lek som kan liknas med något av världskrigen ungefär. Vet varken in eller ut just nu. Låter Justin Biebers låt Be alright gå på repeat, ihopp om att det stämmer.

"Through the sorrow, and the fights,
dont you worry, everything's gonna be alright"


Godnatt


Taggar

Ligger i sängen och taggar inför beeptestet imorgon på idrotten. Eller nå. Att springa det klockan 8.20 på morgonen kändes verkligen inte som en höjdare. Men det är bara att bita i det sura äpplet och lägga benen på ryggen, hålla huvudet högt och göra det bästa man kan. Det blir ju vad man gör det till. Nåja, nu ska jag glo lite på tvn innan jag somnar. Godnatt alla.


Älskade matte


Underbart

Drömmer mig tillbaka till Turkiet. Det hade inte vart helt fel att ligga i en solstol och stekas av solen just nu, dricka massa goda drinkar och må gott. De hade vart underbart.
Nåja, nu tänker jag sova. Haft en lugn och bra helg, kan behövas ibland det också. Godnatt alla!

Bjuder på två bild från Turkiet, bara för att jag kan.


Tecken

Spelar tecken, äter gott och dricker fanta med några sköna personer. Bra fredag.


Snygga

Bjuder på några riktigt snygga bilder från idag, bara för att det är helg! Haha, så fula..

Vafan hände ens?


Less

Man skulle kunna säga, utan att ljuga, att vi va rätt less på naturkunskapen idag..


Jag vann!!!

Fick tre trisslotter av min farbror igår och hör och häpna, jag vann!!!! Hur ofta händer det liksom?! Okej, de va väl kanske inte direkt några miljonbelopp jag vann, men 30kr kan vara mycket för en fattig student ;)


True shit


-

I don't wanna hold you if you want to go. I don't wanna make you feel love if you don't.


Blä

Sitter och lyssnar på finaste Lars och längtar hem. Hem till min säng, eller soffan. Vill inte vara här längre, är less. Tur de bara är 40 min kvar av denna plågsamma lektion.


Godnatt


Oct. 02, 2012

Tror aldrig att soffan har varit så uppskattad som den är nu. Efter en hel dag i skogen. Men måste ändå erkänna att det va ganska skönt, men är helt slut. Så ska nog sova lite nu. På återseende!


Skogen

Kommer spendera hela morgondagen i skogen. Oj så kul. Var taggad tidigare, men inte längre. Känns som att de bara kommer vara blött och jävligt. Nåja, antar att det bara är att göra det bästa av situationen.

Ungefär såhär taggad är jag..


Ny månad, ny vecka, nya tag.


Lycka

Lyckan som uppstår när man inser att man inte har någonting att plugga i veckan, SKÖNT!!!!


RSS 2.0