Drar mig utåt för att hitta på en massa bus med en fin vän!

Gammal arkivbild

Datasalen

Tja.
Sitter i datasalen just nu och gör inte mycket alls faktiskt. Jobbar med nå projekt som är totalt värdelöst.
Förlåt för att jag inte bloggade någonting igår men jag orkade inte slå igång datorn och det funkar fortfarande inte att blogga från telefonen.
Men nu ska jag ta och skratta vidare åt min underbar klass. Skriver om jag orkar slå igång datorn ;)

Over and out!

Flickan och kråkan

Sitter i soffan och lyssnar på musik och bara tar det lugnt för tillfället. Så fort Amanda är klar så drar jag ut en sväng med henne, toppen. Känns som att det var alldeles för längesen sist!
Annars så har dagen bara flytit på som vanligt, förutom att vi började 08.20 istället för 09.25.. nåväl, nu har jag ingenting mera att beätta, så ska se lite How I met your mother i väntan på att Amanda ska höra av sig. Jag kanske skriver senare. Om jag får det att funka att blogga från telefonen..
Over and out.
image description
Anton på Statoil för några dagar sen, söt.


Vaken

Godmorgon allihop.
Hoppas ni sovit gott, för det har jag :D och nu sitter jag i soffan och ser slalom. Jag har ingenaning om vad dagen kommer bjuda på, men tror att jag bara ska vara hemma och göra ingenting. Det lät bra. Men nu hade jag väl som inge mer att berätta, så återkommer om det skulle bli någon ändring här i mina planer.
Over and out.
Bild från igår när vi såg hockey.

Home

Kvällen spenderades som sagt med Frida. Började med att vi kollade på hockey, men efter 20 min vart vi så himla hungriga så vi drog på Afrodite och hade en romantiskt dejt med varsin pizza, nomnom. Efter det så gick vi till Nickes lägga och chillade på där och nu sitter jag här och har ganska precis kommit hem.
Men nu ska jag lägga mig och se Hard times of RJ Burger eller vad det då heter. Skriver väl imorgon eller någonting.
Godnatt sötnosar!

Breathe me

Sitter i soffan, trött som ett as och lyssnar på musik. Dagen, eller kvällen rättare sagt kommer att spenderas med Lasson, vilket känns helt okej! Vi ska käka, se hockey och bara chilla tror jag. Det behövs känner jag. 
Men jag hade faktiskt inte mer på hjärtat för tillfället, så återkommer om det skulle hända någonting.
Over and out.

Känslor

Irriterad.
Japp, det är precis vad jag är. Känner att jag bara vill försvinna atm, inte okej.
Orkar inte ens skriva hära känner jag. Omottiverad. Förvirrad. Besviken. Aa, you name it. Lost.

Trött.
Vill sova. Men då vaknar jag ju före fan imorgon? Åh, ingenting är bra.
Nej, nu ska jag inte tråka ut er med flera konstiga ord. Tråkig.

Over and out.

Tal

''Hoppas är ett litet ord men med en stor betydelse. För en del personer kanske ordet inte betyder just så mycket, men för andra kan det faktiskt göra det, vissa kanske hoppas på mycket snö på vintrarna, eller mycket sol på somrarna, eller att man ska vinna en fotbollsmatch men denna flicka, Jonna, som boken handlar om hoppas på någonting som för de flesta andra är ganska självklart, hon hoppas på att bli sedd och älskad av sin mor och mormor, att de ska bry sig om henne.''

Där har ni inledningen på mitt tal som jag tänker hålla inför en mindre grupp av världens bästa klass. Bokem jag läst heter Hoppas och är en av de bättre jag läst. LÄS DEN!! säger jag bara :)

Annars då? Ja, jag hade tänkt börja om att blogga hära på blogg.se för jag orkar inte med devote atm. Och gullig som Elin är så har hon tagit bort alla inlägg och bilder åt mig, tack.
Så nu när jag är tillbaka på ruta ett så hade jag väl tänkt börja om det här med bloggandet. Ett tag i alla fall, hur länge det håller i sig det är än osett.
Men nu tänker jag läsa igenom mitt tal och vänta på att svenska lektionen ska ta slut och då vätar samhälls, whooop.

Over and out!

RSS 2.0