I don't wanna be left in this war tonight, am I alone in this fight?


''Man lär av sina misstag''

Det är någonting jag har sagt till mig själv många gånger. Visst är det säkert så. Men varför ska jag då falla tillbaka till samma ruta och göra samma jävla misstag ingen? Lärde jag mig inte första gången? Eller trodde jag att det skulle bli bättre? Men efter andra, tredje, fjärde gången då? Lärde jag mig inte då heller? Varför tro att det skulle bli bättre femte gången än första gången?
Varför finns ens dessa misstag? När jag inte ens lär mig någonting av dom? Förstör är vad dom gör. Ingenting annat. LESS.


Vill bort..

Vill bort. Lägtar som ett tok. Drömmer, dag som natt.
Vill bort från Sverige. Bort från Arvidsjaur, ett litet tag.
Vill bort från verkligenheten. Bort från all skit.
Vill hit. Till Turket. 5:e maj lyfter vi.
Vill åka nu. På en gång. Men jag fortsätter att drömma, i alla fall i någon vecka till.
VILKEN. JÄVLA. DRÖM.

Talet!

Här kommer talet jag tänker hålla på torsdag. Är inte speciellt nöjd men.

Kärlek kan vara det finaste som finns, det bästa du vart med om. Jag har själv känt den känslan, men jag har även varit med om motsatsen. När kärleken visat sin mörkare sida. Kärleken tog slut, hela livet vändes upp och ned.
Hur vet man egentligen när det är äkta kärlek? Existerar det ens? Finns det någon som är perfekt? Vad betyder ordet perfekt? Det finns många frågor, men dessvärre färre svar. Perfektion för dig är kanske tjejen med den smala midjan, de stora brösten, det långa blonda håret eller killen med de stora musklerna, den snygga solbrännan, ögonen som du drunknar i när era blickar möts. Jag tror att de flesta glömmer det, som enligt mig, är det vikigaste, hur personen är. Insidan, för den kommer visa sig tillslut, tro mig. Sanningen kommer alltid fram. Det kanske tar ett år, eller ännu längre, men förr eller senare kommer ni inse hur personen ni tycker är så ’’perfekt’’ visa sin mindre perfekta sida.

Känslan att inte räcka till, det är en obehaglig känsla. Men en känsla som nog är ännu obehagligare är känslan att inte känna sig omtyckt, känslan att inte känna sig älskad. Det är ganska otroligt hur snabbt allting kan vända. Det var i åttonde klass mitt liv tog sin största vändning. Det var efter 12 månader, 3 veckor och 6 dagars, som jag trodde då, ’’äkta kärlek’’ allting rasade. Det tog honom mer än ett år att visa sin rätta sida. Ibland kan jag önska att det aldrig hände, att han aldrig hade vart med den där andra tjejen. Smärtan, sorgen och alla andra otrevligt känslor som snurrade i min kropp var oändliga. Alla onda tankar som sakta men säkert tog över mina tankar och mitt sinne. Tankarna vandrade mellan liv och död.

Kärlek behöver inte nödvändigtvis vara just till det motsatta könet, det finns annan kärlek också. Jag orkar inte ta upp alla exempel för du kan älska inprincip älska vad som helst. Men den finaste kärlek som jag någonsin upplevt och någonsin kommer få uppleva är min familj, min fina, älskade familj. Mitt stöd, mina änglar.
Det finns några ord som jag använder alldelens för sällan, en kort mening för att visa min uppskattning, ’’jag älskar er’’ det är ord som nästan aldrig kommer ur min lilla mun, i alla fall när det kommer till min familj. Det enda jag vill är att visa hur mycket jag älskar dem, men det går inte. Känslorna går inte att beskriva, inte med ord i alla fall.

 ’’ Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som har en sådan fin familj. Om min egen familj i framtiden blir ens hälften så fin och kärleksfull som den mina föräldrar har skapat kommer jag att vara lycklig och tacksam. Något som jag verkligen är idag. Jag är lycklig och tacksam för det jag har.’’ Så skriver Michaela Forni på sin blogg www.stureplan.se/bloggar/michaela den 8 februari 2012.
Det är precis så jag känner om min familj. Det går inte med ord att beskriva hur glad jag är att jag har hamnat i denna super familj, familjen Hägg.

Det spelar ingen roll hur irriterande jag har varit, hur uppkäftig jag varit, hur många gånger jag bett henne hålla käft så har hon ändå alltid funnits där för mig, min stora syster. Världens bästa syster. Jag har alltid strävat efter att vara som henne, hon har varit min förebild så länge jag kan minnas, och tro mig.. hon har lyckats! Hon är den bästa förebild en flicka i min ålder kan tänka sig. I alla fall den bästa förebild jag kan tänka mig.

Känslan när man vet att man räcker till, det är en underbar känsla. Men en känsla som nog är ännu mer underbar är känslan att känna sin omtyckt, känslan att känna sig älskad. Det är ganska otroligt hur snabbt allting kan vända. Det var i åttonde klass mitt liv tog sin största vändning. Det var efter 12 månader, 3 veckor och 6 dagars, som jag trodde då, ’’äkta kärlek’’ jag insåg hur underbar och stöttande familj jag har. Även fast pojken jag älskade mest av allt hade vart med den där andra tjejen så fick de mig att inse att jag ändå är värd någonting, att jag har en plats här i världen. De rensade alla dessa onda tankar som krigade mot varandra. Tankarna som vandrade mellan liv och död försvann och livet fick jag behålla och jag lever nu världens bästa liv med världens bästa familj.

RSS 2.0